23 April, 2007

O zi de VAra !!


Knd am iesit astazi afara am murit de cald, a fost o zi extrem d frumoasa... soare peste tot verde DAR AM MURIT DE CALD ...shi totushi suntem in Aprilie ...e se mai skimba clima. Pot spune k si astazi am fost la scoala aiurea (doar pt 2 ore) nu pot sa cred ce bataie de joc este asta numai scoala nu facem noi ( sau cel putin eu ) :P eee oricum abia ajtept sa vina vacantza d vara, shi sa trec la fizica oricum sper sa treaca toata clasa la fizica k dak nu trece oricum ramanem toti asa k facem reuniune in toamna ( diriga noastra e pornita pe kestia cu a ne lasa corijenti repetentzi ce vrea ia numai sa ne faca rau, saraca femeie sincer o intzeleg... si noi suntem nijte porci Si nu invatzam dar totushi ma nene cum sa invetzi FIZICA CUM? e ceva de domeniul SF ) e aproape imposibil d a invatza ceva la aceasta materie, dar asta e dupa cum am spus ori trece toata clasa ori ramanem toti pe toamna, asha k nu ar fi ceva foarte dramatic sper doar sa aibe buna vointza si sa nu ne lase pe toti sa avem si noi o vara frumoasa mai ales k ne ajteapta un an dificil clasa a 12-a. In rest toate bune si frumoase... se apropie ziua lui cu pashi repezi, o varsta superba :X:X:X PS . M'am reapucat d WoW :X si deja ushor ushor devin obsedata d jocul acesta :) nu o sa devin o okelarista daia kre se joaca mereu dar in primul rand ma joc din placere si este un joc deosebit

2 comments:

Andrei Crăiţoiu said...

Multe poti invata la fizica.Fara ea nu poti sa faci multe lucruri de nota 10.De exemplu o lectie frumoasa este cea in care inveti despre q=coeficient de...frecare.Frecare in plan orizontal si in plan verical.Daca lipsesti de la ore frecarea in plan orizontal este greu de facut daca nu cunosti notiunile de baza...cea in plan vertical este mai usor de aplicat si chiar de explicat.Aveti grija sa nu va pierdeti vara prin Bucuresti in loc sa stati cu burta la soare vreo 3 saptamani la Albena.Acolo te poti freca cat vrei si in plan orizontal stand intinsa pe nisip,dar trebuie sa ai notiuni de acceleratie.
Iti prezint o problema:cunoscand m1,m2,F,K si fara frecare,sa se calculeze DEFORMAREA RESORTULUI si apoi ACCELERATIILE corpurilor imediat dupa incetarea fortei.
------1/\/\/\/\2-----F
Vezi cat de importanta este fizica?

Laura said...

moa ursuleaza =)))))))))))))) offfffffff :*:*:* =))