15 April, 2007

Cum sa nu transformi o cearta in ceva... mai urat


Cum sa nu transformi o cearta in ceva... mai urat??? tzaa foarte greu d realizat ... dar hai sa zicem :D kteva idei

pagina 1/1

Cateva sfaturi:

Cat mai scurt

Tine minte punctele cheie ale discutiei si nu te indeparta de la ele. Barbatii clacheaza in momentul in care femeile folosesc mai multe cuvinte decat pot ei procesa. (adica sunt mai lentzi de fel ) Asa ca fii concisa - si s-ar putea chiar sa te asculte, nu doar sa te auda!

Ashteapta sa fii calma

Daca inima incepe sa-ti bata cu putere, pleaca. Atunci cand esti suparata, tremuri, tipi sau plangi, nu mai poti fi rationala si nu faci fata situatiei. Stabileste neaparat pentru mai tarziu un moment in care sa vorbiti despre subiectele delicate; altfel, nu va dura mult si veti rabufni din nou.

Gasitzi solutzia

Sunteti diferiti si s-ar putea sa nu fiti de acord niciodata in totalitate, asa ca descoperiti impreuna o varianta de compromis, agreata de amandoi. (foarte rare kestiile aastea d compormis ) Daca, sa zicem, ti-a promis ca te va suna ori de cate ori va intarzia - atunci cand n-o face, nu-l ierta decat dupa ce vezi ca ii pare cu adevarat rau. ( da da sigur dar mereu ii pare rau sau mereu fac in asa fel incat sa le para rau, baietii ajtia joaca un teatru kteodata ordinar )

No comments: