04 June, 2007

R.I.P

Chiar dak nu multi dintre noi ne uitam la tv , nu cred k a fost persoana kre sa nu afle shi sa treaca cu vederea peste moartea acelui tanar de 18 ani kre sa sinucis (sau a fost omorat) din dragoste pt profesoara lui de romana.
Sincer pot spune k m'a marcat cazul lui deoarece, suntem multi tineri kre traim acest sentiment iubim, ne certam, ne impacam. Insa viata nu trebuie sa ne fie luata asa brusc, sau cel putin la aceasta frageda varsta.
Avand destule cazuri de acest gen si la mine in liceu, unde relatzia elev profesor este una mai speciala aceshtia ajungand sa se cunoasca mai bine shi in pat :P (fara nici o aluzie). SHi la urma urmei dak tokmai acesti profesori kre ar trebui sa ne dea noua o buna educatzie, chiar ei ne "invatza cum sa ne comportam" poate nu in cel mai pozitiv mod. Shi atunci dak si iei greshesc mult mai rau decat noi, de ce sa ne scada nota la purtare pt k avem absente ??? de ce sa ne adreseze injurii ??? de ce sa tzipe la noi??? inainte de toate sa ne dea danshii un exemplu mai bun de viata si atunci o sa ne skimbam si noi. ( cazurile in kre profesorii sunt kiar de treaba si ne intzeleg se exclud ) :p
Nu am nici o problema cu viatza fiecaruia, dak asa doritzi sa o avetzi treaba voastra, dar moartea acestui baiat totusi ar trebui sa fie un semnal de alarma , din prea multa iubire se moare. Daca nu se moare trupeshte, cel putzin se moare sufleteshte iar acel suflet se reface greu poate niciodata.
Este foarte greu sa crezi k totushi din prea multa iubire se poate muri, cel mai bun exemplu este Bogdan, kre probabil a iubit-o foarte mult pe profesoara lui, dar aceasta nu a avut acelasi sentimente fata de el, asha k un ultim sfat nu statzi langa o persoana kre nu va iubeste, va facetzi singuri rau, va chinuitzi, suferitzi degeaba deoarece acea persoana nu simte nimik pt voi sau si mai rau va foloseshte fizic si emotzional. Incercatzi sa va departatzi de acest gen de persoane kre va fac foarte mult rau in orice domeniu nu numai emotzional.

1 comment:

Andrei Crăiţoiu said...

Sa-mi spui in particular care sunt profii care se tavalesc prin pat iar in rest ai dreptate,ai grija langa cine stai si gandeste-te daca merita iubirea ta(in general,nu este vorba de tine..)