28 February, 2008

ce si cum vorbim ....in pat :)

Sigur ti s-a intamplat. Fie ca i-ai cerut, fie ca ai avut brusc chef sa rostesti cuvintele pe care doar in fanteziile erotice te vezi soptindu-le unui super tip, dirty talk este un accent picant al vietii tale sexuale. Sau ar trebui sa fie....

Problema cu "vorbitul murdar" e ca atunci cand vrei sa mai condimentezi lucrurile in dormitor nu prea stii ce asteapta partenerul. Si te simti ca la examen. Oare e subiectul pe care-l cunosc sau trebuie sa improvizez? Nu exista un raspuns corect si de aceea improvizatia de-abia aici are un rol esential. Cei mai multi dintre noi nu se simt stapani pe oratorie iar ca sa le ceri sa mai si devina vorbareti in pat, pare mai dificil ca o tura de creasta in Fagaras. De cealalta parte sunt cei care stiu sa invarta cuvintele in orice directie si in orice context si se descurca de minune si in pat si in afara lui. Si nu prea stii cum sa rasucesti cuvintele sa ca iasa bine: sa nu pari nici prea curajoasa, dar nici o tocilara care a invatat pe dinafara niste fraze indraznete. Sigur prin cap iti va trece intrebarea: cand se termina teatrul si cand incepe realitatea? Si pentru ei e la fel de dificil, doar ca ei nu se simt asa de judecati ca noi si ultima impresie conteaza mai putin.

Daca ati depasit “obstacolul”, asta se intampla exact din motivul pentru care initial suntem asa de reticenti: dirty talk pare lipsit de respect.

Femeile nu vorbesc deschis despre sex in alte contexte. Daca de regula te exprimi fara inhibitii, atunci nu vei avea nicio problema si cu siguranta nu-l vei surprinde. Dar nici nu vei obtine efectul dorit. Dar daca notiunea ta de a vorbi urat se reduce la apelative ca “esti nesuferit”, pentru el va fi cu adevarat placut sa te auda spunandu-i ceva mai picant.

Contextul ideal? Relaxati-va la un film si lasa locul imaginatiei sa continue. Eventual, incearca cu mailuri sau mesaje dragastoase in timpul zilei care sa-i stimuleze creativitatea si sa-l faca sa te astepte nerabdator cand va vedeti. E mai putin stanjenitor sa scrii ce-ti trece prin cap decat sa te auzi spunand-o. Nu te gandi ca suna ridicol, s-ar putea sa-i placa. Dar e un joc care se joaca doar in doi (sau nu) iar miza nu e sa pari perfecta ci naturala.

No comments: